Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2260g542kcal27.1g76.8g4.5g47.5g
Vesi, vesijohtovesi 1130g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 283g86kcal3.5g13.6g0.6g4.8g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g1130g2034kcal214.7g0g135.6g0g
Siirappi 170g511kcal0.2g125.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6346kcal491.2g432g281.4g104.6g
Valittu annoskoko5000g3173kcal245.6g216g140.7g52.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1587kcal122.8g108g70.4g26.2g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052