Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1988g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 119g89kcal15.7g1.3g0.5g8.2g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)99g895kcal0g0g99.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2744g9328kcal384.1g1755.9g85g150.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20623kcal799.6g3514.4g369.8g318.2g
Valittu annoskoko5000g10312kcal399.8g1757.2g184.9g159.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5156kcal199.9g878.6g92.5g79.6g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108