Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 544g346kcal2.7g64.2g2.2g24.5g
Peruna, vanha, kuorittu 612g466kcal11.5g94.9g1.2g6.1g
Porkkana 340g111kcal2.1g18.9g0.7g8.7g
Juuriselleri 272g86kcal3.4g12.5g0.5g8.4g
Sipuli 231g70kcal2.9g11.1g0.5g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 2041g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.4g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g272g708kcal8.2g12.2g73.5g1.4g
Piparjuuri, annos 10g340g126kcal15.3g37.4g1g25.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g340g408kcal7.8g16.3g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4649kcal108g536g227.2g157g
Valittu annoskoko5000g2324kcal54g268g113.6g78.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1162kcal27g134g56.8g39.3g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767