Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)50g277kcal0.5g0.5g30.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai514g1799kcal61.7g364.8g10.8g15.4g
Sokeri334g1357kcal0g333.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu908g1144kcal99.9g2.7g81.7g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus236g757kcal26g151.3g3.8g18.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2957g976kcal97.6g144.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12618kcal571.4g1996g253.2g68.6g
Valittu annoskoko5000g6309kcal285.7g998g126.6g34.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3155kcal142.9g499g63.3g17.2g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230