Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g282g957kcal39.4g0g87.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1351g811kcal20.3g175.7g1.4g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g901g2063kcal99.1g153.2g144.1g0g
Vesi2252g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7781kcal321.2g681.6g466.4g34g
Valittu annoskoko5000g3890kcal160.6g340.8g233.2g17g
Annoskoko puolitettuna2500g1945kcal80.3g170.4g116.6g8.5g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337