Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2035g896kcal10.2g130.2g12.2g67.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g349g1395kcal0g345.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 872g1095kcal95.9g2.3g78.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1454g1250kcal45.1g64g87.2g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g291g930kcal32g186g5.8g34.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11133kcal366.4g1455.6g367.8g204.2g
Valittu annoskoko5000g5566kcal183.2g727.8g183.9g102.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2783kcal91.6g363.9g92g51.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807