Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g2785g9746kcal375.9g1826.7g80.8g167.1g
Voi 173g1257kcal2.1g0.7g140.9g0g
Sipuli 340g103kcal4.3g16.3g0.7g5.8g
Valkosipuli 248g268kcal19.6g40.3g1.5g5.2g
Basilika, tuore31g12kcal1g1.5g0.2g1.2g
castello blue, sinihomejuusto619g2661kcal86.6g3.1g259.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)186g158kcal1.9g6.5g13g0g
Saksanpähkinä 619g4209kcal91g20.4g403.5g98.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g36829kcal1164.8g3831g1801g555.4g
Valittu annoskoko5000g18415kcal582.4g1915.5g900.5g277.7g
Annoskoko puolitettuna2500g9207kcal291.2g957.8g450.3g138.9g
Arvot/100g100g368kcal11.6g38.3g18g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278