Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)821g2873kcal131.3g525.4g21.3g49.3g
Paistijauheliha, snellman1194g2030kcal143.3g0g119.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2090g952kcal62.7g100.3g31.3g0g
Kananmuna, keitetty 493g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 90g792kcal0g0g89.6g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g299g1075kcal83.6g5.7g77.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16849kcal965g1265.8g779.4g98.6g
Valittu annoskoko5000g8425kcal482.5g632.9g389.7g49.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4212kcal241.3g316.5g194.9g24.7g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334