Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1183g166kcal21.8g8.3g4.7g23.7g
Mango (tuore)986g661kcal4.9g150.9g3g20.7g
Avokado, kuorittu, kivetön 1183g2345kcal31.1g9.1g229.6g79.3g
Verigreippi, annos 250g986g513kcal8.9g129.2g2g19.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g493g4438kcal0g0g493.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g148g149kcal0g31.1g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g10g23kcal1.1g3.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16589kcal135.6g664.8g1465.4g286.8g
Valittu annoskoko5000g8294kcal67.8g332.4g732.7g143.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4147kcal33.9g166.2g366.4g71.7g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037