Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona2070g1408kcal252.6g80.7g4.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl1035g3810kcal300.2g0g289.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1294g1630kcal142.3g3.9g116.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 362g1102kcal31.7g200.7g6.9g50.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g186g229kcal13.4g30g6.1g129.9g
Leivinjauhe 52g91kcal2.7g19.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16539kcal1485.8g669.8g847g361.2g
Valittu annoskoko5000g8270kcal742.9g334.9g423.5g180.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4135kcal371.5g167.5g211.8g90.3g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101