Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1779g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 89g66kcal11.7g1g0.4g6.1g
Vehnälese 142g325kcal18.9g21.9g6.4g53.4g
Ruislese 121g338kcal18.1g31.5g5.2g47.2g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g356g1317kcal49.8g195.7g28.5g39.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1068g3737kcal128.1g736.7g20.3g53.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1424g4884kcal145.1g996.4g17.1g49.8g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21449kcal743.4g3994.8g155.8g498g
Valittu annoskoko5000g10724kcal371.7g1997.4g77.9g249g
Annoskoko puolitettuna2500g5362kcal185.9g998.7g39g124.5g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948