Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 480g1803kcal57.5g0g177.4g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Tomaattimurska 1599g470kcal9g84.7g3.2g30.4g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g959g2494kcal28.8g1g259g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g480g1055kcal48g0g95.9g0g
Kalkkuna 959g1880kcal301.5g0g74g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15790kcal908.6g232g1221.6g79g
Valittu annoskoko5000g7895kcal454.3g116g610.8g39.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3947kcal227.2g58g305.4g19.8g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150