Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)592g640kcal136.2g0g10.7g0g
Vesi2842g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g66g66kcal1.3g3g5.3g0.6g
Curryjauhe (-), annos 5g24g77kcal2.4g11.8g2.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)237g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste474g123kcal4.3g22.7g1.4g10.9g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g237g853kcal28.4g172.9g3.6g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g332g265kcal9.6g35.8g6.3g12.6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g190g796kcal3.8g5.5g85.3g0g
Suola, annos 3g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5768kcal378.2g526.2g231g61g
Valittu annoskoko5000g2884kcal189.1g263.1g115.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1442kcal94.6g131.6g57.8g15.3g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387