Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g412g1317kcal74.1g186.4g31.7g67.9g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2058g7202kcal288.1g1316.9g63.8g113.2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g412g1276kcal70g222.2g11.9g53.5g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2058g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl41g370kcal0g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20329kcal864.4g3451g297.2g469.2g
Valittu annoskoko5000g10165kcal432.2g1725.5g148.6g234.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5082kcal216.1g862.8g74.3g117.3g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336910