Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g815g163kcal14.7g17.9g2.4g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g815g245kcal37.5g16.3g2.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g51g46kcal1.5g1.8g3.6g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g36g134kcal0.4g30.4g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2717g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g543g353kcal70.6g10.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1931kcal253g162.2g22.4g2g
Valittu annoskoko5000g965kcal126.5g81.1g11.2g1g
Annoskoko puolitettuna2500g483kcal63.3g40.6g5.6g0.5g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139