Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g4688g1828kcal28.1g459.4g4.7g84.4g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3656kcal56.2g918.8g9.4g168.8g
Valittu annoskoko5000g1828kcal28.1g459.4g4.7g84.4g
Annoskoko puolitettuna2500g914kcal14.1g229.7g2.4g42.2g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224