Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g809g485kcal80.9g34.8g2.4g0g
Margariini, flora kevyt 40 202g761kcal0.4g10.7g80.9g0g
Sokeri 688g2791kcal0g687g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g647g2803kcal31.1g427.2g103.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 526g1804kcal53.6g368.1g6.3g18.4g
Kaurahiutale 1456g5449kcal211.2g830.1g106.3g145.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen607g200kcal20g29.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g65g259kcal0g64.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29106kcal794.4g4903.4g599g328g
Valittu annoskoko5000g14553kcal397.2g2451.7g299.5g164g
Annoskoko puolitettuna2500g7277kcal198.6g1225.9g149.8g82g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333