Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1100g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 110g82kcal14.4g1.2g0.4g7.6g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2420g8713kcal314.6g1694.2g50.8g84.7g
Sokeri 44g179kcal0g44g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 220g1168kcal0.7g1.1g132g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha495g822kcal94.1g0g49.5g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Ohrasuurimo 88g284kcal7.3g55.6g1.8g6.7g
Lihaliemi laimennettu 220g42kcal0g6.6g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl165g1485kcal0g0g165g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25606kcal865g3616g802g201.8g
Valittu annoskoko5000g12803kcal432.5g1808g401g100.9g
Annoskoko puolitettuna2500g6402kcal216.3g904g200.5g50.5g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334