Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3349g4813kcal535.8g0g298.1g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1340g4555kcal26.8g40.2g468.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka251g206kcal8.5g47.7g2.5g2.5g
Sokeri 27g109kcal0g26.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19364kcal1142.2g229.4g1539g5g
Valittu annoskoko5000g9682kcal571.1g114.7g769.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4841kcal285.6g57.4g384.8g1.3g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502