Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2359g590kcal30.7g99.1g4.7g0g
Tomaatti 1698g387kcal9.5g58.6g5.1g23.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)472g283kcal4.7g21.2g18.9g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g472g901kcal113.2g9.4g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4320kcal316.2g376.6g151.8g47.6g
Valittu annoskoko5000g2160kcal158.1g188.3g75.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1080kcal79.1g94.2g38g11.9g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545