Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 841g358kcal3.2g34.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai662g2318kcal79.5g470.2g13.9g19.9g
Ruokaöljy keskiarvo 20g180kcal0g0g20.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 280g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 1146g2538kcal200.6g0g194.9g0g
Sipuli 76g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Tomaattimurska 1019g300kcal5.7g54g2g19.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 509g438kcal15.8g22.4g30.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g446g1738kcal129.3g8.9g129.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16490kcal931.8g1188.8g833.2g81.2g
Valittu annoskoko5000g8245kcal465.9g594.4g416.6g40.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4123kcal233g297.2g208.3g20.3g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574