Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 323g58kcal1.8g8.1g1.3g2.3g
Herkkusieni 968g154kcal20.3g2.9g3.2g14.5g
Paprika keltainen 387g117kcal3.6g19.7g0.8g7.7g
Sipuli 258g78kcal3.2g12.4g0.5g4.4g
Parsakaali brokkoli 1290g452kcal59.6g25.2g3.9g32.3g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g97g68kcal7.7g7.9g3.5g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g97g213kcal0g52.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g32g107kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1548g1595kcal357.7g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5684kcal907.8g257g72.8g122.4g
Valittu annoskoko5000g2842kcal453.9g128.5g36.4g61.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1421kcal227g64.3g18.2g30.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369