Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1375g3044kcal240.6g0g233.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g138g39kcal0.8g8.2g0.3g3.4g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g79g79kcal1.2g17.3g0.4g1.6g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g786g471kcal7.1g40.8g31.4g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 1178g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1375g4812kcal178.7g921.1g34.4g82.5g
Lihaliemkuutio maggi extra39g110kcal3.5g3.7g9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g31g278kcal0g0g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17664kcal863.8g1982.2g681.2g179.8g
Valittu annoskoko5000g8832kcal431.9g991.1g340.6g89.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4416kcal216g495.6g170.3g45g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578