Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g707g1944kcal205g0.7g120.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 177g606kcal18g123.7g2.1g6.2g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g326g1119kcal39.8g218.9g2.6g25.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g82g228kcal15.5g0g17.9g0g
Sinappi 44g57kcal1.9g6.1g2.6g0.7g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2719g1239kcal81.6g130.5g40.8g0g
Voi 82g592kcal1g0.3g66.3g0g
Ketsuppi, euro shopper49g49kcal0.5g11.3g0.2g0.6g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa816g1069kcal146.8g10.6g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13807kcal1020.2g1004.2g603.2g65.2g
Valittu annoskoko5000g6904kcal510.1g502.1g301.6g32.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3452kcal255.1g251.1g150.8g16.3g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826