Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1875g206kcal20.6g20.6g3.8g18.8g
Parsakaali brokkoli 1172g411kcal54.1g22.9g3.5g29.3g
Kesäkurpitsa zucchini 938g169kcal5.3g23.4g3.8g6.6g
Valkokaali keräkaali 938g260kcal11.2g38.1g1.9g19.7g
Rypsiöljy 47g415kcal0g0g46.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g12g38kcal0.1g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3024kcal183.6g232.2g120.2g151.2g
Valittu annoskoko5000g1512kcal91.8g116.1g60.1g75.6g
Annoskoko puolitettuna2500g756kcal45.9g58.1g30.1g37.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303