Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g2066g6405kcal51.7g1549.6g10.3g155g
Maito, Kevyt1240g570kcal39.7g59.5g18.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g826g231kcal5g49.2g1.7g20.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g103g499kcal25.3g34.4g29.8g29.3g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g620g465kcal31g74.4g3.1g433.9g
Voi 116g839kcal1.4g0.5g94.1g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18020kcal308.2g3535.2g315.2g1277.8g
Valittu annoskoko5000g9010kcal154.1g1767.6g157.6g638.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4505kcal77.1g883.8g78.8g319.5g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488