Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 882g202kcal16g21.2g1.8g18.5g
Rucola tuore (Italia), annos 15g441g97kcal12.8g7.9g1.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1323g2553kcal251.3g1.3g172g0g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.8g0.6g4.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g132g1191kcal0g0g132.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2205g1323kcal22g99.2g88.2g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10829kcal608g272.8g792.4g72.8g
Valittu annoskoko5000g5414kcal304g136.4g396.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2707kcal152g68.2g198.1g18.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967