Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1681g1008kcal25.2g218.5g1.7g15.1g
Lanttu 252g73kcal2.5g11.6g0.8g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1681g471kcal10.1g100g3.4g42g
Ruokakerma Valio 5%1050g630kcal12.6g29.4g52.5g0g
Oltermanni, perinteinen336g1210kcal84g0g97.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6784kcal268.8g719g311.8g123.2g
Valittu annoskoko5000g3392kcal134.4g359.5g155.9g61.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1696kcal67.2g179.8g78g30.8g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207