Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3631g1271kcal58.1g250.5g3.6g50.8g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g726g2179kcal188.8g0g159.8g0g
Oliiviöljy 98g867kcal0g0g98g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 87g94kcal6.9g14.2g0.5g1.8g
Basilika, tuore 15g3.9kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 29g89kcal3.2g6.3g3g12.4g
Mustapippuri 15g41kcal1.6g5.6g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9304kcal528.6g592g532.6g151.6g
Valittu annoskoko5000g4652kcal264.3g296g266.3g75.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2326kcal132.2g148g133.2g37.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213