Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2072g3932kcal561.9g0g186.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)901g766kcal9g31.5g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Korppujauho 225g825kcal23.6g168.7g2.3g11.9g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Tilli, tuore 135g41kcal5g1.2g1.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14319kcal1464.4g473.6g712g52.4g
Valittu annoskoko5000g7160kcal732.2g236.8g356g26.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3580kcal366.1g118.4g178g13.1g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992