Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 476g679kcal59.5g1.4g48.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1082g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 996g3416kcal101.5g697g11.9g34.8g
Leivinjauhe 43g76kcal2.3g16.4g0g0.2g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%520g1143kcal15.6g26g103.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 433g197kcal13g20.8g6.5g0g
Sokeri 87g351kcal0g86.5g0g0g
Sokeri 130g527kcal0g129.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g130g948kcal1.3g1.3g103.9g0g
Mansikkahillo 1082g2450kcal6.1g583.8g1.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19576kcal398.6g3125.8g552.2g89.4g
Valittu annoskoko5000g9788kcal199.3g1562.9g276.1g44.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4894kcal99.7g781.5g138.1g22.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262