Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 392g2843kcal4.7g1.6g318.6g0g
Tattarijauho, Myllynparas204g693kcal26.5g137.5g3.5g10.8g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 188g649kcal10.3g143.3g2.3g2.4g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g5.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1254g440kcal57.9g24.5g3.8g31.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g470g752kcal79.9g4.7g42.3g0g
Kananmuna kuoreton 517g738kcal64.7g1.6g53g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio627g878kcal17.6g40.8g75.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 784g503kcal25.1g37.8g27.4g0.1g
Kaurajauho 172g645kcal25g98.3g12.6g17.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 376g268kcal11.3g18.1g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16870kcal647.6g1028.2g1110.6g123.8g
Valittu annoskoko5000g8435kcal323.8g514.1g555.3g61.9g
Annoskoko puolitettuna2500g4217kcal161.9g257.1g277.7g31g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712