Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1359g1495kcal312.5g0g28.5g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1087g3913kcal156.5g640.2g76.1g102.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1250g2163kcal145g288.8g20g165g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)761g1332kcal15.2g26.6g129.3g33.5g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g544g652kcal21.7g114.1g10.9g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19108kcal1301.8g2139.4g529.6g634g
Valittu annoskoko5000g9554kcal650.9g1069.7g264.8g317g
Annoskoko puolitettuna2500g4777kcal325.5g534.9g132.4g158.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023