Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1645g2730kcal312.5g0g164.5g0g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Kidneypapu, suolaliemessä790g868kcal61.6g142.1g3.9g63.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g691g539kcal35.2g79.4g8.3g34.5g
Oliiviöljy 33g291kcal0g0g32.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1645g411kcal21.4g69.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9786kcal866.6g600.2g426.6g202.2g
Valittu annoskoko5000g4893kcal433.3g300.1g213.3g101.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2447kcal216.7g150.1g106.7g50.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502