Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 971g739kcal18.2g150.5g1.9g9.7g
Lanttu 151g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Porkkana 79g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Purjosipuli 64g15kcal1.2g1.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala19g53kcal3.8g0.9g3.8g0g
Nakki,popsi grillinakki1031g2670kcal123.7g57.7g216.5g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 2634g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7119kcal299.2g448.8g446.2g37.4g
Valittu annoskoko5000g3560kcal149.6g224.4g223.1g18.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1780kcal74.8g112.2g111.6g9.4g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754