Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g990g2525kcal58.4g31.7g236.6g0g
Maitorahka (Pirkka)1238g817kcal148.5g49.5g3.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1980g6733kcal59.4g59.4g693.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton248g52kcal0.7g4g0g0.2g
Sokeri 421g1708kcal0g420.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka25g99kcal0g24.5g0g0g
Liivate 99g345kcal84.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24557kcal703.6g1179g1867g0.4g
Valittu annoskoko5000g12279kcal351.8g589.5g933.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6139kcal175.9g294.8g466.8g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091