Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi542g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g542g379kcal65g21.7g2.7g0g
Rypsiöljy 361g3193kcal0g0g361g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2888g9675kcal398.6g1851.3g66.4g173.3g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.5g0g0.3g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g289g1014kcal75.1g7.2g78g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g144g306kcal28.9g8.7g17.3g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g144g127kcal23.1g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g29577kcal1187g3821.4g1059.4g347.2g
Valittu annoskoko5000g14789kcal593.5g1910.7g529.7g173.6g
Annoskoko puolitettuna2500g7394kcal296.8g955.4g264.9g86.8g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149