Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)109g29kcal1.4g5.2g0.2g1.9g
Chili paprika punainen49g20kcal1g4.4g0g0g
Tomaattimurska 1091g321kcal6.1g57.8g2.2g20.7g
Vesi1091g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 24g73kcal2.3g3.2g5.6g0.4g
Sokeri 8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.7kcal0.2g0.5g0.2g0.9g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)872g733kcal53.2g139.6g2.6g44.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 872g1191kcal23.3g212.2g19.9g30.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha872g1448kcal165.8g0g87.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7726kcal507g864.8g236g199.4g
Valittu annoskoko5000g3863kcal253.5g432.4g118g99.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1932kcal126.8g216.2g59g49.9g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530