Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%872g1211kcal165.6g0g61g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g850g357kcal13.6g73.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1743g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g33g118kcal0.2g28.8g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)55g489kcal0g0g53.9g0g
Vesi327g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g327g490kcal3.3g19.6g42.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g523g162kcal9.4g31.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g272g953kcal23.1g207g4.9g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7560kcal430.4g719.8g326.2g16.4g
Valittu annoskoko5000g3780kcal215.2g359.9g163.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1890kcal107.6g180g81.6g4.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193