Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 544g3942kcal6.5g2.2g441.8g0g
Sokeri 231g938kcal0g230.7g0g0g
Kaurahiutale 435g1627kcal63g247.8g31.7g43.5g
Vehnäjauho, sunnuntai530g1855kcal63.6g376.2g11.1g15.9g
Mansikka, Tuore2717g1169kcal13.6g228.3g5.4g51.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g544g3038kcal45.7g298.9g184.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g25136kcal384.8g2768.2g1349.6g222g
Valittu annoskoko5000g12568kcal192.4g1384.1g674.8g111g
Annoskoko puolitettuna2500g6284kcal96.2g692.1g337.4g55.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569