TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3056g620kcal18.3g116.1g9.2g42.8g
Paprika punainen 1019g298kcal9.6g45.8g4.1g19.4g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 83g730kcal0g0g82.5g0g
Lihaliemi laimennettu 815g154kcal0g24.4g4.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3666kcal60.4g381.8g201.8g126g
Valittu annoskoko5000g1833kcal30.2g190.9g100.9g63g
Annoskoko puolitettuna2500g917kcal15.1g95.5g50.5g31.5g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099