Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1709g656kcal17.1g117.9g3.4g42.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g712g145kcal4.3g27.1g2.1g10g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Sipuli 313g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Inkivääri, tuore, silputtu86g68kcal1.5g15.2g0.7g1.7g
Piparjuuriraaste Felix29g80kcal1g4.3g6.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g86g17kcal0g5.6g0g0g
Oliiviöljy 154g1361kcal0g0g153.8g0g
Kasvisliemikuutio 31g96kcal3g4.2g7.4g0.5g
Vesi1709g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.4g0.4g3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 86g237kcal1.7g2.6g23.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5695kcal76.4g411.2g397.8g128.8g
Valittu annoskoko5000g2847kcal38.2g205.6g198.9g64.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1424kcal19.1g102.8g99.5g32.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284