Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2427g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow728g510kcal123.8g0g2.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g364g732kcal74.6g0.4g48.8g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g485g825kcal37.4g25.2g63.1g13.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g971g272kcal10.7g46.6g3.9g29.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g24g53kcal4.1g4.1g2.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4784kcal501.2g152.6g240.4g85.6g
Valittu annoskoko5000g2392kcal250.6g76.3g120.2g42.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1196kcal125.3g38.2g60.1g21.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652