Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g786g566kcal19.7g132.1g0.8g0g
Juuriselleri 590g186kcal7.4g27.1g1.2g18.3g
Palsternakka 786g500kcal3.9g92.8g3.1g35.4g
Peruna, keskikokoinen 60g786g472kcal11.8g102.2g0.8g7.1g
Fenkoli, annos 100g393g122kcal4.9g28.7g0.8g12.2g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.9g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g786g747kcal62.9g110.1g5.5g62.9g
Vesi590g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 256g84kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5789kcal225.2g1015.2g74.2g285g
Valittu annoskoko5000g2895kcal112.6g507.6g37.1g142.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1447kcal56.3g253.8g18.6g71.3g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840