Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g622g2176kcal80.8g435.1g9.3g18.6g
Sipuli 298g90kcal3.7g14.3g0.6g5.1g
Valkosipuli 12g14kcal1g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g497g139kcal3g29.6g1g12.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen995g1382kcal189g0g69.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g448g806kcal23.7g28.6g67.1g14.8g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g373g1343kcal104.4g7.5g100.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1243g311kcal16.2g52.2g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)497g796kcal13.4g13.4g74.6g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14132kcal871.2g1168g651.4g104.8g
Valittu annoskoko5000g7066kcal435.6g584g325.7g52.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3533kcal217.8g292g162.9g26.2g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027