Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Paprika punainen 409g120kcal3.8g18.4g1.6g7.8g
Kesäkurpitsa zucchini 2047g369kcal11.5g51.2g8.2g14.3g
Halloumi-juusto light, 100g1170g2573kcal315.8g11.7g140.4g0g
Kananmuna kuoreton 643g918kcal80.4g1.9g65.9g0g
Korppujauho 123g450kcal12.9g92g1.3g6.5g
Rypsiöljy 316g2793kcal0g0g315.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14602kcal856.4g378.4g1067.6g67.2g
Valittu annoskoko5000g7301kcal428.2g189.2g533.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3651kcal214.1g94.6g266.9g16.8g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348374