Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 4476g1707kcal12.1g315.1g4g153.5g
Sitruunamehu, laimentamaton76g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi 142g1033kcal1.7g0.6g115.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g51g185kcal1.8g40.5g1.8g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g153g488kcal1.5g119g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl102g651kcal14.2g3.5g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8162kcal63g959.8g371.4g307.2g
Valittu annoskoko5000g4081kcal31.5g479.9g185.7g153.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2040kcal15.8g240g92.9g76.8g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598