Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1232g1757kcal154g3.7g126.3g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g2800g3220kcal168g140g224g0g
Hunaja 112g370kcal0.6g90.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 168g563kcal0.1g137.1g0.1g2.4g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 504g217kcal3.8g39g1.4g7.9g
Manteli 45g276kcal10.8g3g24.2g3.2g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl140g490kcal19.6g78.4g10.5g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13784kcal713.8g983.4g773g55g
Valittu annoskoko5000g6892kcal356.9g491.7g386.5g27.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3446kcal178.5g245.9g193.3g13.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902