Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen550g3962kcal0g0g440.2g0g
Sokeri 624g2531kcal0g623g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 715g2455kcal72.9g500.7g8.6g25g
Leivinjauhe 18g32kcal1g6.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g117kcal0g29.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 605g863kcal75.7g1.8g62g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g1284g1091kcal44.9g166.9g27g12.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1101g425kcal1.8g89.8g1g16.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 73g246kcal0g59.9g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23445kcal392.6g2956.2g1077.6g110.8g
Valittu annoskoko5000g11722kcal196.3g1478.1g538.8g55.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5861kcal98.2g739.1g269.4g27.7g
Arvot/100g100g235kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612