Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali534g128kcal6.4g18.2g1.1g11.2g
Selleri, annos 50g668g94kcal6.7g20g0g0g
Paprika, vihre134g23kcal1.2g3.3g0.4g2.5g
Tomaattimurska 1336g393kcal7.5g70.8g2.7g25.4g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g6g10.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2004g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1715kcal61.2g266.6g30.4g89.2g
Valittu annoskoko5000g857kcal30.6g133.3g15.2g44.6g
Annoskoko puolitettuna2500g429kcal15.3g66.7g7.6g22.3g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639